Vår historie

Hei, vi er Dohop!

Er du på utkikk etter en pålitelig måte å finne de billigste flyturene på? Det samme var grunnleggeren vår, Frosti Sigurjonsson, i 2004. Han jobbet i Frankrike og slet med å finne de riktige flyforbindelsene for å gjøre reisen hjem til Island så billig som mulig. Dohop ble grunnlagt for å løse dette problemet, og den første utgaven av søkemotoren vår ble offentliggjort i 2005.

Siden da har vi arbeidet målrettet med å løse Frostis problem (og ditt) med det enkle målet å skape verdens kraftigste søkemotor for flyreiser. Litt av et mål? Javisst. Men derfor var vi også svært tilfreds med å vinne utmerkelsen «The World's Leading Flight Comparison Website», eller verdens ledende nettsted for sammenligning av flyreiser, ved World Travel Awards i 2014.

I bunn og grunn er Dohop bare en flyreisesøkemotor som er enkel å bruke. Vi søker og setter sammen ruter for å finne den beste måten å reise mellom to steder, og så søker vi etter de beste prisene for disse rutene. Vi finner også frem til leiebiler og hotellrom, til lavere priser enn de fleste.

Vi er ikke et veldig stort selskap, men vi vokser, og våre medarbeidere utgjør et fantastisk team. Når vi ikke sitter ved skrivebordene kobler vi ofte av med fotballspill, og på fredager klemmer vi gjerne inn en fredagspils etter jobben.

Anywhere. Simple.

Vil du vite alt om hva det nye merket handler om? Les mer om det her